billiga converse
Sverige   Logga in  /   Skapa konto
Valutor:

Frakt & Retur

Välkommen till vår webbutik. Här kan du få fullständig information om frakt och returer.

Frakt:

1. Säkra frakt garanteras: När du beställer objekten och utcheckning, skulle vi få den information och bearbeta order inom 24 timmar, den här gången ingår i samla varor, paket, kontakta rederi och sjöfart varorna.

2. Då förpackningen ska sänds ut efter bekräftad, internationell sjöfart metod EMS, DHL och andra alternativ som du kan ta. När ordern skickas ut, kan du få spårning webbadresser och siffror på din e-postadress som du använder för att registrera dig på vår webbplats. Om varan finns i lager, kan du få inom 5-8 arbetsdagar.

3. Se till att rätt information du ger, såsom mottagare, adress, e-post, telefon, etc. Vi skulle leverera varorna till dig enligt den information, så bekräfta 100% korrekt.

4. Genom spårningsnummer kan du följa processen på din beställning. Säker leverans garanteras. Om du inte får paketet i en månad från den dag vi skickade ut, kontakta oss och vi kommer att till fullo återbetala dig betalning.

Returer & Exchange

Vi gör vårt bästa för att ge dig 100% tillfredsställelse. Om du vill använda en retur, vänligen först kontakta vår kundtjänst och informeras om anledningen till att återvända. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara komplett i ursprungligt skick med alla taggar och etiketter: oanvänd, inte slitna, ändras eller tvättas, etc. Inom 30 dagar kan du njuta av tur och retur under den period som krävs kommer vi inte att returnera eller byta . Fraktkostnaden returer och utbyten debiteras av kunderna.

För Returns:

Returer kan skickas tillbaka inom 7 dagar efter mottagandet måste alla returnerade varor aldrig använts och i nyskick. Alla returnerade förpackningar måste vara försäkrade. När det gäller åter rätt objekt för ett bidrag: alla returnerade varor är föremål för en 15% restocking avgift. Köpare är alltid ansvarig för fraktkostnaden.

För Byten:

Vi accepterar endast utbyten för nya och aldrig använda saker med alla tillbehör och förpackning. Vänligen skicka tillbaka objekten inom 7 dagar efter mottagandet. Alla paket retur måste vara försäkrade, utbyten kommer att skickas ut inom 5-7 dagar efter returen har mottagits. Köpare är alltid ansvarig för fraktkostnaden.

Viktigt meddelande:

1. Även om vi ger fri frakt politik vi inte täcker fraktkostnaden för retur. Med tanke på den tid och pengar krävande, uppskattar vi säkert om du kan göra alla dina frågor och funderingar klara innan du lägger din beställning.

2. Kontakta vår kundtjänst första att få returadress.

3. Vi kommer inte att vara ansvarig för att förlora om returförpackningen vilse under transporten, måste original postkontor kvitto hållas att göra anspråk på ersättning.

För Annullering

Uppsägning av en order måste begäras innan beställningen har skickats. Orsak att vi behandlar alla beställningar så fort som möjligt inom 12-24 timmar efter order placering, så vi är inte alltid möjlighet att annullera en beställning efter att den är placerad. Om begär en avbokning efter den skickas, kommer ordern att behandlas i enlighet med returrätt. Hoppas du kan förstå denna avgörande punkt.

Din tillfredsställelse är vår strävan, om du vill vetat mer om våra produkter information, bara fri att kontakta oss, kommer vi att serva dig asap.

YouTube Google+ Twitter Facebook